Кращі за попередника. Бутси Adidas X CRAZYFAST

Всіх вітаю на сайті сокер шоп.

Сьогодні ми розглянемо досить цікаві бутси від компанії Адідас. Перед вами футбольні бутси від Адідас серії Х під назвою Crazyfast і це в нас категорія під номером 2, а це означає, що майже топ. Зараз подивимось чим здивують нас бутси перехідної версії між бюджетом та топом.

По-перше, варто сказати, що це послідовники спідфлоу та спідпортал, а це означає що їхня головна філософія продовжується і тут, а саме надтоненькі матеріали та феноменальний зв'язок ноги з м’ячем. У попередніх моделях такій конструкції сприяли спеціальні карбонові пластини у зоні п’ятки, які тримали стопу у такому тоненькому матеріалі. Було багато шуму навколо цієї фічі, тому адідас вирішили мінімізувати увагу на стільки, що у бутс Спідпортал ця зона виділялася навіть у низьких категоріях, а зараз у перед топі ніяких натяків на цю супер підтримку, хоча вона там звичайно присутня і її виділили вже у професійній версії категорії ".1".

Що стосується матеріалу, з якого зроблені крейзіфаст, то він хоч і являється таким же тоненьким як і був раніше, але були помічені деякі відмінності. По перше він став ще трохи м’якший, але водночас міцніший. І це потягло за собою цікаве спостереження. Спідпортал з коробки були м'якими та піддатливими. А от Adidas CRAZYFAST стають такими через певний час, коли матеріал прогріється від тепла вашої ноги та саме тоді він розкриває свій потенціал.

Ще значною відмінністю стала форма передньої частини – носок став більш вищим і тим самим збільшивши його об’єм всередині, що комусь подобається, а комусь ні. Тому на це варто звернути увагу. Цікаво вони попрацювали з дизайном. Тепер три смужки адідас красуються по обидві сторони й що цікаво – на відміну від професійної версії де ці смуги мають суто дизайнерський характер, у категорії ".2" вони мають ще й технологічну сторону. А саме, вони не покриті прозорим поліуретановим матеріалом разом з усією бутсою і вони мають деяку шороховатість, що, як ви вже здогадалися, позитивно впливає на зчеплення.

Досить цікаве питання з приводу цієї моделі, а саме шнурівка. Фішка у тому, що вона тут присутня. А ще вона присутня на топовій моделі й водночас є версією з технологією без шнурків. Адідас напевно вирішили, що якщо вже робити версію без шнурків, то на всяк випадок, зробімо в ній же дірочки, та просто дамо ще й версію зі шнурками, щоб ті, хто вірить у безшнуркову технологію також захотіли собі купити крейзіфест. І на справді дуже хитрий хід, враховуючи те, що по відчуттю це реально дві однакові моделі. У категорії ".2" ми все ж таки бачимо шнурки, хоча без класичного язичка, а з конструкцією по типу без шнуркової технології, який у топі йде з праймніту, а в нашій версії це матеріал попростіше. Цікаво, що отвори зроблені видовженими під плоскі шнурки, а також вони розташовані під різними кутами та у шаховому порядку, що дозволяє краще фіксувати натяг.

Підошва не змінилася і вона все така ж ефективна з цікавою формою шипів, яка дуже добре себе зарекомендовала у спідпортал, є навіть текстура у зоні між шипами.

Висновок – адідас покращує свої начебто вже успішні моделі й видає нам оновлені версії під виглядом рестайлінгу та з іншою назвою. Але факт покращення та змін присутній. Бутси Адідас Крейзіфест стали більш м'якими, більш універсальними та з чудовим контролем м’яча. Але цікава і ваша думка з приводу цих бутс,тому обов’язково пишіть у коментарях що ви думаєте з приводу адідас крейзіфаст другої категорії та й у цілому? Як завжди нагадуємо, що придбати ці чи інші бутси або спортивну екіпіровку ви можете у магазині сокер шоп у посиланні в статті. Всім бувайте.

 

 

Вибрати Бутси ...


 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки