Nike Zoom Mercurial VAPOR 15

Всіх вітаю.

Поговоримо з вами про сороконіжки Найк, однієї з останніх моделей. Що вони з себе являють та чи варто на них звернути увагу? Перед вами сороконіжки від Nike, це Вейпор 15 Еір Зум, категорія академі. Тобто це не сама низька категорія, а значить буде цікаво. Одразу скажу, що у наступному огляді вас чекає категорія PRO цієї ж самої моделі й там є значна різниця.

Що ж, розглянемо детальніше категорію академі. Взагалі якщо дивитися на дизайн Nike ZOOM Mercurial Vapor 15 ACADEMY, то по ньому я б і не сказав, що це категорія академі. Дуже добре вони реалізовані, як матеріали, так і їх вигляд. Колір м’ятний з фіолетовим добре поєднуються і виглядає усе це привабливо. Великий напис Air Zoom свідчить про головну однойменну технологію, яка пов’язана з амортизацією. При чому це не та амортизація, яку ми бачимо під підошвою… Про це ми поговоримо трішки далі.

Матеріал досить тоненький, має покриття найк скін для гарного зчеплення, невелику текстуру у вигляді хвиль, а також перпендикулярну хвилям ребристість. В цілому зі зчепленням тут усе добре. Подвійні отвори на шнурівці, зверніть, будь ласка, на це увагу, тому що хочу нагадати – ми оглядаємо категорію академі. А як правило подвійні отвори йдуть у вищих категоріях. Вони допомагають краще та надійніше зашнурувати взуття і бігати з більшим комфортом. Язичок маємо із перфорацією для вентиляції, а також він наполовину пришитий біля основи. А значить, він не буде з’їжджати у бік і тим самим приносити дискомфорт.

Усередині маємо досить м'яку та комфортну підкладку. А от саме цікаве – це в зоні підошви. Ну, по-перше варто виділити взагалі наявність амортизації у категорії академі та ще й у сороконіжок, яким як правило не властива амортизація. Це дуже круто та і дивно було б мати модель з такою назвою, яка свідчить про технологію амортизації, але не мати самої амортизації… До речі, остання категорія під назвою клаб не має амортизації й не має відповідної приставки у назві. Амортизація досить гарна, її не мало, але це лише одна її частина. Друга частина амортизації, яка й іменується як технологія еір зум знаходиться усередині під п’яткою. Еір зум – це спеціальна амортизуюча капсула, яку поміщають усередину підошви. Це дуже давня і легендарна технологія, яку зараз вирішили навіть у бутси додати. Шипи не типові для Nike Mercurial та для минулих сороконіжок, це більш новий тип, вони досить великі й з ними повинно бути комфортно під час бігу, але такі шипи будуть трішки слизькі через відсутність гострих граней.

В цілому це дуже непогані бюджетні сороконіжки, одна з останніх моделей і вони актуальні дотепер. На цьому я з вами прощаюсь, всім бувайте.

Вибрати Сороконіжки...


 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки