ТОП 6 сороконіжок 2024

Всіх вітаю.

Сьогодні ми підготували для вас дуже цікаву тему, а саме, топ 6 кращих сороконіжок, на які варто звернути увагу саме у 2024 році.

Почнемо з компанії Puma. У TOP до нас залітають сороконіжки під назвою Puma Future 7 ultimate. Що варто зазначити в першу чергу – це досить комфортна посадка. Поверхня, на жаль, не покрита виступами схожими на стрази, як це виконано у бутсах, але в них все рівно дуже добрий контроль м’яча та гарний зв'язок ноги з м’ячем за рахунок тоненьких матеріалів. У зоні шнурків є суто пумовська технологія фіксації за допомогою фіксуючої стрічки, яка змінила свій вигляд у порівнянні з минулими її генераціями. Це також додає впевненості під час гри. Підошва має амортизацію та досить незвичайні шипи у формі блискавки. Така форма є дуже класною для таких поверхонь, як штучний газон.

Компанія Nike. Чекаємо всі на 10-ті суперфлай та вейпор 16. Але поки вони не вийшли, актуальними сороконіжками залишаються тогорічні 9-ті суперфлай або ж версія без шкарпетки - вейпор 15. Суперфлай 9 має головну фішку - це амортизація у бутсах. Так, ви все правильно прочитали, амортизацію у бутсах. Тому вони й називаються суперфлай 9 зум. І звичайно, якщо бутси мають амортизацію, то її матимуть і сороконіжки. Насправді, дуже хотілося б сказати, що з такою назвою і сороконіжки категорії клаб матимуть амортизацію, але ні…. Там і в назві немає приставки зум. Проте категорію клаб наділили шнурівкою з подвійними отворами, що досить рідкісно. Сороконіжки суперфлай 9 у високій категорії мають досить продвинуте покриття на поверхності, яке дозволяє дуже добре зчепитися з м'ячем під час удару.

Якщо вам хочеться чогось дуже унікального та нового – то нещодавно Найк випустила нові фантоми під назвою nike phantom gx 2. Прошна версія зроблена повністю із флайніту, вони зачеписті за рахунок технології 360. Шнурівка з подвійними отворами й підошва з цікавою формою шипів та амортизацією реакт – самою останньою і найкомфортнішою піною від найк.

Але якщо ви маєте інші потреби або досить унікальну стопу - то як завжди вас врятують шкіряні сороко ніжки. Тим більш у цьому році вже є новенькі темпо легенд 10. Новий дизайн, а також технологія флай тач – це крапки, які прямо вгризаються у м’яч, тому що вони нагадують наждачку. А головне те, що вони шкіряні та підійдуть практично на кожну стопу, адже шкіра гарно розтягується.

Компаня Adidas. В топ у нас залітають дві моделі, і перша з них - це послідовники адідас спід портал, під назвою Adidas x crazyfast. Дуже гарний вибір, якщо вам подобається супер легкість та якісний зв’язок ноги з м’ячем. У версії сороконіжок вони дуже схожі на бутси, відрізняються ніби лише типом підошви. Нічого особливого крім легкості в них немає, тоненькі матеріали та міцний каркас. Верхня частина виготовлена із флайніту. На диво вони не мають подвійних отворів шнурівки, а от підошва з амортизацією і з досить знайомою нам формою шипів. Передаємо вітання першим найк фантом веном та віжен.

Звичайно ми порекомендуємо і нові предатори під назвою Adidas Predator Elite FT. Цікава модель, яка як дизайном, так і фішками повертає нас у минуле, але виконане по сучасним канонам. М’який та гнучкий верх HybridTouch 2.0 має зручні гумові виступи Strikeskin майже такі самі як і на бутсах. З ними ви точно будете відправляти м’яч куди потрібно. Підошва з амортизацією та з відомою вже формою шипів від адідас.

Що ж, такий ТОП сороконіжок на 2024-й рік від сокер шоп. Сподіваємося, вам сподобалось. Але я впевнений, що ви б також хотіли додати якісь моделі у топ 2024, тому пишіть свої варіанти у коментарях. Переходьте по посиланню в описі на наш онлайн магазин сокер шоп, де ви зможете знайти саму різноманітну футбольну екіпіровку. На цьому все, всім бувайте.

 

Вибрати Сороконіжки...

 

 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки