Крутезні футзалки - Nike STREETGATO

Всім привіт.

Сьогодні поговоримо про футбольне взуття для залу легендарної лінійки від Найк. Футзалки у яких я б ходив не тільки грати у футбол, але й просто по вулиці. Дуже круті та результативні. Про усе це ми розкажемо сьогодні у нашій статті.

Перед вами футзалки Nike під назвою Streetgato. Найк Гато – це окрема лінійка для гри у вуличний футбол, не важливо на асфальті чи у футзалі. У цієї лінійки немає категорій і вони виходять у єдиному варіанті. Про деякі моделі цієї лінійки ми вже розповідали у наших оглядах.

Що стосується наших футзалок – вони виглядають досить стильно. Із-за того, що в них дизайн у досить стриманих тонах, вони здаються звичайним взуттям на повсякдень. При чому навіть ніяк не тригерить підошва яскравого кольору. Все виглядає краще ніж деякі моделі взуття, які носить сучасна молодь. Матеріали мають класичну комбінацію грубої сітчастої тканини та замші. Замша сама по собі досить зачепистий матеріал і тому її активно використовують у таких специфічних умовах. Також замша – це натуральна шкіра. Якщо говорити про умови футзалу – то там немає опадів, тому більшість виробників і гравців віддають перевагу саме шкіряним моделям або гібридам, адже це комфорт та хороша вентиляція. Таким чином перед нами яскравий представник такого гібрида, де основна ударна частина виконана зі шкіри, а бічна частина із грубої тканини, що також добре позначується на зчепленні з м’ячем. Свуш, до речі, також зачепистий. А ще для зчеплення тут передбачена зона, яка додатково просиліконена для більш точного та щільного удару.

Досить цікава зона шнурівки. Вона класична, з язичком та звичайними отворами, але… Маємо незвичний дизайн у вигляді двох окремих шарів у зоні отворів. Чому зробили саме так, а не суцільним шаром, можемо лише здогадуватись. Але здогадки підказують, що це для укріплення отворів. Також, було помічено, що зовнішній шар достатньо затримує рух шнурка завдяки тертю. Тому якоюсь мірою це замінює подвійні отвори. Язичок начебто не виглядає "слабким", але й пришитий лише біля основи, тому гарантію, що він не буде з’їжджати чи якось по іншому кошмарити, дати на жаль не можемо. Усередині маємо досить приємний та ніжний матеріал.

Що стосується підошви, на яку так і хочеться дивитися через її прикольний колір – то вона виконана у класичному стилі футзалок від найк з дуже дрібною текстурою. Але і сам матеріал підошви досить цікавий і точно буде тримати збалансоване зчеплення з паркетом у футзалі. Також, вони мають амортизацію, на жаль це не піна реакт і амортизація досить тугенька, але вона все ж таки присутня і значно покращить ваші відчуття від гри у цих футзалках.

А як вам футзалки Найк Стрітгато, сподобалися чи є якісь зауваження до взуття специфічного призначення? Пишіть свої думки у коментарях. Не забувайте, що ці футзалки, а також багато іншого самого різного футбольного взуття ви можете придбати у нашому магазині сокер шоп, де є у наявності та купа іншої різної спортивної екіпіровки. На цьому я з вами прощаюся, бувайте.

 

Вибрати Футзалки...

 

 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки