ТОП футзалок 2024

Всім привіт.

Сьогодні ми підготували для вас першу статтю із серії топ 2024, яка присвячена футзалкам. Розкажемо вам, які футзалки зараз найпопулярніші та на які варто звернути увагу, якщо ви хочете собі актуальні моделі взуття для залу. Далі вас чекатимуть подібні топи, наприклад топ м’ячів чи бутс 2024 й усього, що пов’язано із футболом. Інформація насправді корисна.

Насправді, коли ви дізнаєтесь, що вийшла якась модель улюбленої лінійки, того ж найк чи адідас - то як правило купа шуму саме навколо бутс. Але, у кожної нової моделі бутс як правило є версія сороконіжок та футзалок. Таким чином зараз ви дізнаєтесь, які самі нові футзалки увійшли до нашого топу 2024.

Компанія Nike. Чекаємо всі на 10-ті суперфлай та вейпор 16. Але, поки вони не вийшли, актуальними футзалками залишаються тогорічні 9-ті суперфлай або ж версія без шкарпетки - вейпор 15. Виглядають так само бомбічно як і бутси. Але дизайн - не єдина їх сильна сторона. Вони мають легендарну амортизацію з назвою AIR. Дуже легкі матеріали та комфортна посадка, але на досить вузьку ногу. Суперфлай 9 у високій категорії мають досить продвинуте покриття на поверхні, яке дозволяє добре зчепитися з м'ячем під час удару.

Якщо вам хочеться чогось унікального та нового, то нещодавно найк випустила нові фантоми під назвою nike phantom gx 2. І вони є також у версії футзалок. Але саме тепер це досить рідкісна модель. Протягом року я впевнений, що вони з'являться усюди, тому не додати їх до нашого топу я не можу. Насправді, чогось такого особливого, окрім кардинально зміненого дизайну я виділити не можу. Вони дуже тоненькі, прошна версія зроблена із флайніту та має амортизацію ре акт. Технологія якою наділили цю модель – це зона для зчеплення з м’ячем 360.

Якщо ви маєте інші потреби або досить унікальну стопу, то як завжди вас врятують шкіряні футзалки, а саме новенькі темпо легенд 10. Вони досить продвинуті, саме для футзалу, адже мають крутий протектор, гарну амортизацію, спеціальне підсилення у носовій частині, яке ще й слугує для гарного зчеплення з м'ячем. Також, у 10-х темпо додали більше зчеплення з м’ячем шляхом «крапок», які вгризаються в м’яч під час удару. А головне те, що вони шкіряні та підійдуть практично на кожну стопу, адже шкіра гарно розтягується. Ну і звичайно, який же топ по футзалкам, без головної футзальної моделі від найк - лінійка гато. Перша з них - це найк реакт гато. Дуже крутезна модель для футзалу, у якої безліч фішок. Але якщо коротко, то вони мають дуже гарне зчеплення за рахунок спеціального силікону. Підошва має найефективнішу амортизацію реакт, а протектор зроблений з амортизаторами. Дуже комфортні та результативні.

Друга цікава модель лінійки гато – Найк стріт гато. Це досить цікава та унікальна модель. Вони дуже комфортні, м’якенькі, амортизуючи, а головне, в них цікава комбінація матеріалів, одним з яких є замша. Також, у моделі підсилена зона шнурування. Обов'язково зверніть на них увагу.

Переходимо до адіків і почнемо з предаторів. Все ще актуальні до цього часу Adidas Рredator Accuracy. Досить прикольні футзалки з крутим виглядом та технологіями. Головною фішкою є зчеплення завдяки «крапкам». У топовій категорії ми маємо легкі та якісні матеріали, скоріш за усього праймніт, а підошва наче розділена та з великим шаром амортизації.

Є в адідасу і нова модель предаторів під назвою еліт. По дизайну і технологіям це по суті данина старим предаторам років так 2007-х, але у новому виконанні з новими технологіями, такими як безшнурівкова конструкція. Але що стосується футзальної версії, то інформації про неї ще зовсім небагато. Виглядають якось дуже просто. У більш високої категорії повинна бути фішка цих предаторів, а саме гібридтач 2.0, яка є у сороконіжках і про них ми розкажемо вам у топі сороконіжок. Впевнений, що ця модель у футзалках ще з’явиться у різних категоріях і її також можна бути розглядати.

Ще одна дуже нашумівша модель - Аdidas X Speedportal. Це послідовник спідфлоу. Головними фішками цієї моделі у вигляді бутс являлись нереально тонесенький матеріал, з якого їх пошито, а також карбонова вставка на задній частині, яка допомагає добре фіксувати ногу у таких тонких бутсах. Здається, що футзалки таку карбонову пластину не мають, хоча по дизайну немов би вона є. Можливо вона там і присутня в якомусь іншому форматі, можливо усередині, але на перший погляд її немає. А от на що ще варто звернути увагу – це на досить круту поверхню, яка із-за текстури має дуже добре зчеплення з м’ячем. Підошва має амортизацію і вона ніби розділена або острівкова.

Що ж, такий топ футзалок на 2024-й рік від сокер шоп. Сподіваємось, що вам сподобалось. Але я впевнений, що ви б також хотіли додати якісь моделі у топ 2024, тому пишіть свої варіанти у коментарях під статтею. Переходьте по посиланню в описі на наш онлайн магазин сокер шоп, де ви зможете знайти саму різноманітну футбольну екіпіровку. На цьому все, всім бувайте.

 

Вибрати Футзалки...

 

 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки