Nike Zoom Mercurial VAPOR 15 PRO

Всіх вітаю.

В минулій статті ми розповіли вам про сороконіжки вейпор 15 еір зум, категорія академі. Але сьогодні на огляді в нас категорія вище, а саме PRO. Що вони з себе являють та чи варто за них переплачувати? Про все це ви дізнаєтесь у даній статті.

Перед вами сороконіжки від Найк - Вейпор 15 Еір Зум, категорія ПРО. Хоч категорія Про являється всього лише наступною після категорії академі, вони значно відрізняються. Тому у наступній статті ми порівняємо категорію Академі та ПРО. Зробимо остаточні висновки з приводу того, що взяти та для якої мети.

Розглянемо детальніше категорію ПРО. Якщо говорити про дизайн, то він дуже добре реалізований. Також, добре виконані матеріали та вони мають гарний вигляд. Колір м’ятний з фіолетовим добре поєднуються і виглядає усе це привабливо. Великий напис ЕІР гармонує з концептом і свідчить про головну однойменну технологію, яка пов’язана з амортизацією. Матеріал досить тоненький, має відносно нове покриття хайперскрін для гарного зчеплення, досить значну текстуру по значній площі у вигляді смуг. У цілому зі зчепленням тут усе добре. Також цікавою особливістю є сам матеріал, який не зовсім звичайний. По суті це вейпорпозит, який вперше з'явився у минулій версії прошок, а саме вейпор 14. Виглядає він наче дуже дрібна сітка, але не в’язана, а сплетена із чогось синтетичного. Дуже незвичайний матеріал, який також сприяє гарному зчепленню.

Язичка вони не мають, адже пошиті по типу технології динамік фіт колар, тобто «технологія носочка», хоча самого носочка в них не має. Але присутні подвійні отвори на шнурівці, чого ми й очікуємо від високої категорії. Отвори зроблені в основному матеріалі, а зсередини ще й укріплені щільним матеріалом для більшої надійності.

Усередині маємо досить м'яку та комфортну підкладку. А от саме цікаве – це в зоні підошви. Амортизація досить гарна, її не мало, але це лише одна її частина. Друга частина амортизації, яка й іменується як технологія еір зум знаходиться усередині під п’яткою. Її можна побачити через «віконце» куди неминуче буде забиватись бруд. Еір зум – це спеціальна амортизуюча капсула яку поміщають усередину підошви. Це дуже давня і легендарна технологія, яку зараз вирішили навіть у бутси додати. Шипи не типові для меркуріал та для минулих сороконіжок. Це більш новий тип, вони досить великі та з ними повинно бути комфортно під час бігу. Але такі шипи будуть трішки слизькі через відсутність гострих граней. Взагалі підошва така сама як і в академі, просто на дотик вона зроблена з більш якісних матеріалів.

У цілому це не зовсім дешеві, але гідні сороконіжки, що й варто чекати від категорії ПРО. Nike ZOOM Mercurial VAPOR 15 PRO – це одна з останніх моделей. Вони дотепер актуальні, про що ми розповімо у новій статті, а саме – «Топ сороконіжок 2024-го року». Переходь за посиланням в статті, щоб придивитись собі будь-яке взуття для футболу і багато чого іншого, адже у сокер шопі є усе. На цьому я з вами прощаюсь, всім бувайте.

 

Вибрати Сороконіжки...


 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки