Puma Future Z 4.4 - футзалки Неймара

Всім привіт.

Чи не прекрасно грати у футзалі у футбольному взутті, яке гарне, комфортне та ще й результативне? Сьогодні саме про такі футзалки. Адже на огляді в нас Пума Фьючер Зет 4.4 – революція свого часу і спроба зробити щось на стільки інше, що б це відрізнялося від Nike та Adidas.

Перед вами футзалки від Пума під назвою Фьючер Зет 4.4. Якщо говорити про реально недорогі та класні футзалки – то це саме про них. Зараз ми розглянемо чому їх можна такими назвати й почнемо з матеріалів. А їх тут маємо самі різні. Основна частина зроблена з якісного поліуретану. Додатковим є ще й в’язаний матеріал замість язичка, який має унікальну технологію.

Що відразу кидається в очі – це ударна частина зі злючими елементами зчеплення, які реалізовані за рахунок багатьох маленьких виступів у формі капсул. Ефект наждачки, так би мовити. Реалізовано круто і ефективно. Вам напевно цікаво, а чому шнурки реалізовано не на максимум, адже у центрі шнурівки відсутні пару отворів? Це, тому що у цього взуття є спеціальна технологія під назвою фьюзіон фіт. Ця зона виготовлена із в’язаного матеріалу під назвою евоніт. Матеріал досить еластичний, а в зоні центра шнурівки він зроблений особливим чином, по типу бандажа, який стягує ногу у тому місці. Це дає більше свободи для ноги і у той час надійно тримаючи її в обхваті. Ця ж технологія має ще і другу функцію – вона формує виступи, які також позитивно впливають на зчеплення. Оскільки це безязичкова конструкція, взуття має невеликий носочок. Він допоможе запобігти попаданню бруду усередину, а також виглядає стильно.

Підошва має досить добротний шар амортизації. Це дуже добре, адже у футзалі вона дуже важлива, тому що поверхня на якій грають тверда і нога отримує досить великі навантаження. Амортизація їх бере на себе, що робить гру безпечнішою та комфортнішою.

В цілому, це дуже прикольні футзалки, на які 100% потрібно звернути увагу. Ну, а як вам такі футзалки від Puma? Взяли б собі чи можливо вже взяли? Пишіть про це у коментарях. Не забувайте, що будь-яку спортивну екіпіровку ви можете знайти у магазині сокер шоп, як онлайн за посиланням в описі, так і відвідавши Шоурум у Києві на Печерську. На цьому я з вами прощаюсь, всім бувайте.

 

Вибрати взуття для залу...

 

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Останні відгукиВсі відгуки